ДИГИТАЛНО ФОТОКОПИРАЊЕ И ПЕЧАТЕЊЕ - ЦРНО БЕЛО

Располагаме со печатачи и фотокопири од најнова генерација на Ricoh со капацитет од 100 страни во минута и резолуција од 600x600 dpi. Затоа можеме да ви понудиме брза и квалитетна услуга на:

- Дигитално фотокопирање и принтање од А5 до А3 формат

- Можност за намалување и зголемување од 25-400%

- Фотокопирање и печатење на хартија во боја

- Фотокопирање и печатење на фолија

- Фотокопирање и печатење на паус

- Фотокопирање и печатење на дебeла хартија (кунздрук) до 350 грама

- Фотокопирање и печатење на муфлон (самолеплива хартија)

- Фотокопирање и печатење на скрипти, книги, материјали за семинари и друг материјал

- Печатење на Упатства за употреба, Брошури, и други видови на промотивни материјали

- Печатење од CD или USB

- Автоматско хевтање или дупчење при самиот процес на фотокопирање или принтање

 

 

Назад