ДИГИТАЛНО ФОТОКОПИРАЊЕ И ПЕЧАТЕЊЕ ВО БОЈА

Располагаме со печатачи и фотокопири од најнова генерација на Ricoh( Дигитални ласерски принтер ) и HP ( inkjet ) со капацитет од 50 страни во минута и резолуција од 1200 dpi. Разновидноста и различниот процес на печатење кои што се користи дава простор секогаш да бидеме во можност да ви излеземе во пресрет со вашите барања, без разлика дали се работи за врвен квалитет или ниска цена.

 

- Печатење постери до А3+ формат ( 30 cm x 50 cm)

- Зголемување на Фотографии до А3+ формат ( 30 cm x 50 cm)

- Дигитално фотокопирање и принтање од А5 до А3 формат

- Печатење на хартија во боја

- Печатење на фолија

- Печатење на паус

- Печатење на дебeла хартија (кунздрук) до 350 грама

- Печатење на фото хартија

- Печатење на муфлон (самолеплива хартија)

- Печатење на книги, материјали за семинари, флаери и друг материјал

- Печатење на Упатства за употреба, Брошури, и други видови на промотивни материјали

- Печатење од CD, USB и  Floppy 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Назад