МЕЃУНАРОДНИ ТЕЛЕФОНСКИ РАЗГОВОРИ

Доколку имате потреба од меѓународни разговори, на фиксен или на мобилен телефон, тогаш КЛИК-НЕТ е вистински избор. Можеме да ви овозможиме ефтини меѓународни разговори :
Цени на повик кон најчесто бираните дестинации
Држава
Фиксен
Мобилен
Америка
9 денари/мин
9 денари/мин
Австралија
10 денари/мин
16 денари/мин
Србија
14 денари/мин
27 денари/мин
Австрија
10 денари/мин
20 денари/мин
Хрватска
11 денари/мин
20 денари/мин
Германија
10 денари/мин
22 денари/мин
Турција
10 денари/мин
24 денари/мин
 
Цените се орентациони, Клик Нет Компјутери го задржува правото за промена на цените.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Назад