УКОРИЧУВАЊЕ СО СПИРАЛИ - ТВРД ПОВЕЗ - ПЛАСТИФИЦИРАЊЕ

Можеме да ви ги понудиме следниве услуги како доработка на вашите испечатени материјали:

 

- Укоричување Магистерски, Докторати, Дипломски со тврд повез со печатење на корица

- Укоричување со метални спирали

- Укоричување со пластични спирали

- Укоричување на книги ( со лепење )

- Пластифицирање до А3 Формат 

 

 

 
 
 
Назад