ПЕЧАТЕЊЕ ГОЛЕМИ ФОРМАТИ - ПЛОТИРАЊЕ

Располагаме со плотери од најновата генерација на HP кои овозможуваат печатење со резолуција од 1200 dpi на различни типови на хартија-

 

- Печатење на проекти ( AutoCAD ) во димензии А0, А1, А2, А3, А4, А5 и сите нестандарни формати

- Печатење на постери на Мaт или Сјајна фото хартија во сите димензии

 

Во соработка со нашите партнери можеме да ви понудиме печатење на:

- Винил

- Канвас

- Перфорирана фолија

- Налепници

- PVC

- Церади

- Брендирање излози

- Бреднирање возила

- Изработка на знамиња

- Изработка на ролобанери

- Изработка на светлечки реклами 

 

  
 
 
 
Назад