ПЕЧАТЕЊЕ ГОЛЕМИ ФОРМАТИ - ПЛОТИРАЊЕ

on .

Располагаме со плотери од најновата генерација на HP кои овозможуваат печатење со резолуција од 1200 dpi на различни типови на хартија-

 

- Печатење на проекти ( AutoCAD ) во димензии А0, А1, А2, А3, А4, А5 и сите нестандарни формати

- Печатење на постери на Мaт или Сјајна фото хартија во сите димензии

 

Во соработка со нашите партнери можеме да ви понудиме печатење на:

- Винил

- Канвас

- Перфорирана фолија

- Налепници

- PVC

- Церади

- Брендирање излози

- Бреднирање возила

- Изработка на знамиња

- Изработка на ролобанери

- Изработка на светлечки реклами 

 

  
 
 
 
Назад

УКОРИЧУВАЊЕ СО СПИРАЛИ - ТВРД ПОВЕЗ - ПЛАСТИФИЦИРАЊЕ

on .

Можеме да ви ги понудиме следниве услуги како доработка на вашите испечатени материјали:

 

- Укоричување Магистерски, Докторати, Дипломски со тврд повез со печатење на корица

- Укоричување со метални спирали

- Укоричување со пластични спирали

- Укоричување на книги ( со лепење )

- Пластифицирање до А3 Формат 

 

 

 
 
 
Назад

СКЕНИРАЊЕ

on .

Скенирање и обработка на документот се врши на брзи во боја / црно- бело професионални скенери од компанијата Ricoh , Скенерите поседуваат опции за автоматско двострано скенирање на листови со брзина од 75 страни во минута какои опции за подобрување на скениранитe слики , така што секогаш го добивате најдобриот квалитет на скенираните слики од документот.

- црно - белo или колор скенирање до А3 Формат

- Скенирање во сите формати ( PDF, TIFF, JPG, PNG, MDI )

- индексирање на водечкиот документ

- техничка подготовка на документите пред да се скенираат (отстранување спaјалици и хефти, исправување извиткани документи , итн)

- техничка подготовка на документи по скенирање (враќање на појдовната состојба)

- преснимување скенирани документи во било кој медиум

- Оптимизирање на скенираните документи за полесно пребарување

- Оптимизирање на големината на документите како би се овозможило полесно испраќање по Email 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Назад

МЕЃУНАРОДНИ ТЕЛЕФОНСКИ РАЗГОВОРИ

on .

Доколку имате потреба од меѓународни разговори, на фиксен или на мобилен телефон, тогаш КЛИК-НЕТ е вистински избор. Можеме да ви овозможиме ефтини меѓународни разговори :
Цени на повик кон најчесто бираните дестинации
Држава
Фиксен
Мобилен
Америка
9 денари/мин
9 денари/мин
Австралија
10 денари/мин
16 денари/мин
Србија
14 денари/мин
27 денари/мин
Австрија
10 денари/мин
20 денари/мин
Хрватска
11 денари/мин
20 денари/мин
Германија
10 денари/мин
22 денари/мин
Турција
10 денари/мин
24 денари/мин
 
Цените се орентациони, Клик Нет Компјутери го задржува правото за промена на цените.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Назад

ДИГИТАЛНО ФОТОКОПИРАЊЕ И ПЕЧАТЕЊЕ ВО БОЈА

on .

Располагаме со печатачи и фотокопири од најнова генерација на Ricoh( Дигитални ласерски принтер ) и HP ( inkjet ) со капацитет од 50 страни во минута и резолуција од 1200 dpi. Разновидноста и различниот процес на печатење кои што се користи дава простор секогаш да бидеме во можност да ви излеземе во пресрет со вашите барања, без разлика дали се работи за врвен квалитет или ниска цена.

 

- Печатење постери до А3+ формат ( 30 cm x 50 cm)

- Зголемување на Фотографии до А3+ формат ( 30 cm x 50 cm)

- Дигитално фотокопирање и принтање од А5 до А3 формат

- Печатење на хартија во боја

- Печатење на фолија

- Печатење на паус

- Печатење на дебeла хартија (кунздрук) до 350 грама

- Печатење на фото хартија

- Печатење на муфлон (самолеплива хартија)

- Печатење на книги, материјали за семинари, флаери и друг материјал

- Печатење на Упатства за употреба, Брошури, и други видови на промотивни материјали

- Печатење од CD, USB и  Floppy 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Назад