50 % ПОПУСТ НА ПЕЧАТЕЊЕ НА ПОСТЕР!!!

on .

50 % ПОПУСТ НА ПЕЧАТЕЊЕ НА ПОСТЕР!!!

Направете постер од Вашата омилена фотографија!
1200 ден/м2 – 50% попуст = 600 ден м/2
Печатење на сјајна хартија за фотографии